In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Navara groeit, maar blijft persoonlijk.”

André, 30, Consultant. Aerospace Engineering (MSc)

Waarom Navara?

Het bijzondere is dat ik in eerste instantie gekozen had voor een andere partij. Ik was destijds in gesprek met Uptrends en Navara. Echter na 2 jaar bij Uptrends ging het toch kriebelen. Ik was op zoek naar meer uitdaging, complexere problemen, mogelijkheid tot groei en meer professionaliteit. Toen ben ik terug in gesprek gegaan met Navara.

“Ik zocht naar meer uitdaging, complexere problemen en mogelijkheid
tot groei.”

Navara DNA

Wat ik heel bijzonder en goed vind aan Navara is dat het groeit maar ook echt klein en persoonlijk blijft. Het ons kent ons gevoel is echt aanwezig, dit terwijl we al met meer dan 200 medewerkers zijn. Daarnaast kan je altijd bellen en overleggen met iedereen als dat nodig is. Dit met zo een organisatie en met mensen werken op allerlei plekken is echt heel mooi.

Waar krijg jij vleugels van?

Als scrum master en team lead heb ik een coördinerende rol. Ik vind het hierbij heerlijk om de mensen in het team te ondersteunen, en het voor elkaar te krijgen dat zij met veel plezier en energie aan de slag gaan met de uitdagingen die voor hen liggen. Als teamleden met veel plezier werken, dan doe ik dat ook.

“Navara groeit, maar blijft persoonlijk. Dat is mooi.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Tegenwoordig is consultancy meer dan alleen advies geven en rapporten maken. Zeker bij een partij als Navara. Dus als je consultancy overweegt dan heb je naast de advies rol, zeker ook een uitvoerende rol. Dit zorgt ervoor dat je je altijd kan blijven ontwikkelen en ook werkelijk kan groeien. Het is dan natuurlijk wel aan jezelf om die kansen te pakken.