In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Bij Navara vind je extravert toptalent in IT.”

Bart, 29, Techlead en Android ontwikkelaar, Informatica (BSc); Human Computer Interaction & Design (MSc).

Waarom Navara?

Vanwege de mensen die hier werken. Het kennisniveau en de professionaliteit trokken mij aan. Ik kreeg vrij snel de indruk dat er veel slimme mensen werken waar ik veel van kan leren én met wie ik gezellig een biertje kan drinken. Extraverte IT-ers zijn niet zomaar te vinden.

“Navara is goed in het kijken naar wat bij jou past als persoon.”

Navara DNA

Wat ik mooi vind aan de bedrijfscultuur binnen NAVARA, is dat iedereen bereikbaar is. Als ik vastloop, zijn er altijd collega’s met ervaring in dezelfde technologie. Dat maakt de groep met potentiële sparringpartners een stuk groter!

Waar krijg jij vleugels van?

Bij Triodos werk ik aan de migratie van de huidige mobiele NativeScript app naar 2 losse native apps. Het leukste aan mijn rol is dat de impact die wij maken voor de eindgebruiker zo goed meetbaar is. De app wordt bij elke release steeds een stukje vloeiender en beter bruikbaar.

“Het leukste aan mijn rol is dat de impact die wij maken voor de eindgebruiker zo goed meetbaar is.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Mocht je overwegen om de consultancy in te gaan, weet dan dat Navara goed is in het kijken naar wat bij jou past als persoon. Als jij op je plek zit, kan je zo een aantal jaar op een en dezelfde opdracht zitten. Als je liever veel verschillende opdrachten wilt doen, is het ook goed mogelijk om vaker te switchen.