In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“De focus ligt op het maken van impact op lange termijn.”

Sophie, 27, Consultant. Computer Science (MSc)

Waarom Navara?

Navara spreekt mij aan, omdat de focus ligt op het maken van (lange termijn) impact. Zo zijn de maatschappelijke impact en duurzaamheid van de projecten belangrijk en wordt er gefocust op het waarborgen van de kwaliteit van software.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan het matchen van consultants en opdrachtgevers.

“Er wordt veel aandacht besteed aan het matchen van consultants en opdrachtgevers.”

Navara DNA

Wat bijzonder is aan de bedrijfscultuur is dat er naar ideeën geluisterd wordt en er veel ruimte is voor initiatieven vanuit consultants. Zo zijn we met een groepje bij elkaar gekomen om de Women in Tech community binnen Navara (en daarbuiten) te versterken.

Waar krijg jij vleugels van?

Wanneer de gebruikers van platforms geholpen worden en de software positieve impact maakt.
In mijn huidige project bij RefugeeHelp hebben we een platform ontwikkeld dat informatie verstrekt aan mensen die gevlucht zijn uit hun land. Ik vind het mooi dat software het mogelijk maakt deze cruciale informatie te communiceren naar een grote groep mensen in hun eigen taal.

“Er is ruimte voor iniatieven vanuit consultants.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Wat ik waardeer aan consultancy is dat ik veel kennis opdoe van verschillende technologieën, sectoren en bedrijfsculturen, terwijl ik toch binding hou met één bedrijf.