/ Energiedirect.nl

Klanten pro actief op de hoogte brengen
van hun verbruik

Eenvoudiger en voordeliger

Bij Energiedirect.nl is er een duidelijke ambitie: maximaal voordeel voor haar klanten realiseren. Voordeel in deze context bestaat uit scherpe tarieven en uitstekende service. Scherpe tarieven zijn mogelijk doordat Energiedirect.nl online opereert en daarmee kosten bespaart. Hoe zorg je dat dit niet ten koste gaat van de service voor de meer dan 700.000 klanten? Energiedirect.nl stelt haar klanten in staat om inzicht te krijgen in hun energieverbruik, alle energiezaken online te regelen en alle vragen via een chatmodule te stellen. Eenvoudig en voordelig noemen ze dat bij Energiedirect.nl.

"Best beoordeelde app uit de energiesector in de App Store"

Zo vanuit de broekzak

Vanuit de ambitie van Energiedirect.nl heeft NAVARA de Regelneef app ontwikkeld. Een app voor alle klanten van Energiedirect.nl. Natuurlijk kun je rekeningen inzien en persoonlijke gegevens aanpassen maar er zijn meer functionaliteiten. Klanten met een slimme meter worden via de app pro-actief op de hoogte gebracht van advies met betrekking tot het vastgestelde maandbedrag. Is het door tijdelijk toe- of afgenomen verbruik aan te raden om het maandbedrag te verhogen of te verlagen, regel het in de app. Klanten zijn in control en komen niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een andere functionaliteit is de persoonlijke tijdlijn. De Regelneef app biedt inzicht in het verbruik in het verleden, heden en de toekomst. Schakel push-notificaties in voor belangrijke momenten zoals het doorgeven van je meterstanden als er nog geen slimme meter is geïnstalleerd. Kom je er niet uit? Stel dan heel gemakkelijk je vraag in de geïntegreerde chatmodule. Kortom: je regelt al je energiezaken zo vanuit je broekzak. De meer dan 110.000 downloads hebben gezorgd voor een hogere loyaliteit van klanten en een kostenbesparing op de klantenservice.

Continu wordt er gewerkt aan nieuwe functionaliteiten voor meer voordeel en gemak voor de klanten van Energiedirect.nl.

Technologieën: NativeScript, Angular

Solutions: Mobile First |  Customer Experience