/ Duurzaam bankieren

Geld laten werken

Transparant en duurzaam bankieren, dat is waar Triodos Bank voor staat. Dit betekent onder andere dat zij alleen organisaties financieren die een positieve impact hebben voor mens, samenleving en milieu. De service van Triodos Bank vloeit voort vanuit deze missie. De ruim 670.000 klanten betalen, sparen en beleggen op een duurzame manier. Maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen worden actief in gang gezet. ‘Geld laten werken’, zo noemen ze dat bij Triodos Bank. Tegelijkertijd wil Triodos Bank haar klanten op een manier bedienen die past bij deze tijd en bij de wensen van de gebruiker.

Mobiel bankieren in optima forma

Triodos Bank is sterk in haar service. Daar hoort ook een gebruiksvriendelijke en veilige mobiel bankieren oplossing bij. In de oude situatie was het een tijdrovend proces om de verschillende omgevingen succesvol op elkaar aangesloten te krijgen. Door NAVARA is geadviseerd om voor Triodos Bank een eigen omgeving te bouwen waardoor er cohesie ontstond voor de mobiele -, web- en klantomgeving. Met een scrum team van professionals is NAVARA er met Triodos Bank in geslaagd binnen drie maanden tijd een mobiel bankieren app live te brengen. De doorontwikkeling van deze app voor de andere landen volgt in hoog tempo.

Met deze oplossingen is Triodos Bank in staat haar klanten op hoog niveau service te verlenen. Die past bij deze tijd. Die toekomstbestendig en duurzaam is. Net als Triodos Bank.

Technologieën: NativeScript, Angular, Appium, Java, Hippo

Solutions : Mobile First |  Customer Experience