/ Werknemers
Benieuwd naar jouw toekomstige collega's?
Ontmoet ze hier

Corné de Bruin - Lead Developer

4,5 jaar geleden kwam Corné bij NAVARA op gesprek. ''Na mijn eerste baan als junior developer was ik op zoek naar een uitdaging op zowel technisch gebied als een plek waar ik mijn hard-en soft skills kon ontwikkelen.''

Lees meer

Noldus Reijnders - Medior Developer

Noldus, 32 jaar, Amsterdammer, te herkennen aan zijn grote lach, luistert geschiedenis podcasts en spreekt Spaans en Chinees. Wat wil je eigenlijk nog meer weten van een toekomstig collega zou je zeggen?!

Lees meer

Nick Dekkers - Software Architect

Gedreven, vastberaden en doelgericht. Een greep uit een paar begrippen hoe Nick zichzelf zou omschrijven. Als hij eenmaal een doel voor ogen heeft, staat niets hem in de weg dat doel te bereiken. ”Dit is waarom NAVARA zo goed aansluit..

Lees meer

Tessa Mulder - Principal UX Consultant

We leven niet meer in een wereld waar we mensen dingen laten willen, maar we maken dingen die mensen daadwerkelijk willen en nodig hebben. Ik geloof er in dat op gebied van design, User Experience even belangrijk is.

Lees meer

Yves Candel - Principal Technology Officer

Toen Yves bij NAVARA kwam werken was het aantal werknemers nog op 3 handen te tellen, maar inmiddels is NAVARA al meer dan vier keer zo groot en bestaat NAVARA uit een inspirerende club met diverse mensen. 'Voor mij begon het avontuur in..'

Lees meer

Tom Linssen - Data Scientist voor AMBUSUITE (zorg)

Voormalig student Bio-informatica Tom werkt als Data Scientist bij NAVARA. 'Na mijn studie een aantal jaar gewerkt te hebben als IT Specialist op de Universiteit van Maastricht, was het in februari 2018 tijd voor een nieuwe uitdaging'.

Lees meer

Charlotte Barnhoorn - User Experience Consultant

Voor NAVARA is Charlotte op dit moment werkzaam bij ABN-AMRO, binnen de AppFab. ''NAVARA is een prachtig bedrijf met de focus op zijn mensen en ontwikkeling, hoe ik het het liefste zie''.

Lees meer