/ Nick Dekkers

Software
Architect

/ Master Computer Science

Gedreven, vastberaden en doelgericht. Een greep uit een paar begrippen hoe Nick zichzelf zou omschrijven. Als hij eenmaal een doel voor ogen heeft, staat niets hem in de weg dat doel te bereiken. ”Een doel stellen en dat op de best mogelijke manier halen is wat ik doe en hoe ik ben”. Nick is iemand die een stip op de horizon nodig heeft om naar toe te kunnen werken. Zowel in privé als in zijn werk.

”Dit is waarom NAVARA zo goed aansluit bij mij als persoon, het is een doelgerichte organisatie die alleen maar high-impact projecten aanneemt. Door het niveau van kennis kan ik mij blijven ontwikkelen”.

Na zijn VWO-diploma te hebben behaald heeft Nick in 2016 zijn master Computer Science afgerond in Utrecht. Hij specialiseerde zich tijdens zijn studie op het gebied van programmeren. ”Door één simpel vak was ik verknocht aan het programmeren voor Smartphones en het maken van apps daarvoor. Dat was ook waar ik vervolgens naar op zoek ging om mijn werk van te maken”.

/ Mijn manier van werken

Uiteindelijk heeft hem dat bij NAVARA gebracht. ”Na het eerste gesprek wist ik dat NAVARA aansloot bij mijn manier van werken: altijd jezelf willen verbeteren en uitdagen om steeds weer beter te worden. Horen tot de beste van de beste”. Niet zomaar presteren, maar dat doen met plezier. ”Vandaar dat de keuze voor mij heel eenvoudig was om bij NAVARA te komen werken”.

Nick is bij NAVARA begonnen op een project bij Essent, om te werken aan de Regelneef (de app voor Energiedirect.nl). Op dit moment is hij ook druk bezig aan de app voor Essent. ”Dit heeft mij al heel veel geholpen om mij te verbeteren als developer en het heeft ook gezorgd dat ik nieuwe doelen heb kunnen stellen om naartoe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij NAVARA de correcte ondersteuning kan krijgen om deze doelen te halen en vervolgens nog meer door te groeien. De mogelijkheden zijn immers eindeloos in de wereld van de IT”.