/ Insights

Onze visie
op kennisdeling

Insights

Kennis is key in onze branche. Nieuwe technieken en werkwijzen kunnen door kennisdeling sneller worden aangeleerd en overgedragen. Bij NAVARA stimuleren wij kennisdeling met kennisgroepen die op reguliere basis bij elkaar komen om dieper in te gaan op ontwikkelingen. Veelal technisch van aard, zoals blockchain, machine learning of mobile frameworks, maar ook scrum en consultancy. Projectresultaten worden geborgd en lessons learned worden gedeeld. Door online met elkaar verbonden te zijn, kan kennis direct verder gedeeld worden met alle collega’s.

Om de onderlinge samenwerking en kennisdeling verder te versterken, organiseren we ook de N-DAY, dagen waarop alle medewerkers werken aan hun projecten op ons hoofdkantoor in Driebergen. Uiteraard halen wij ook expertise van buiten door sprekers uit te nodigen die ons bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloud, mobile etc.

Door kennisdeling zijn wij niet alleen productiever, maar bovenal in staat bij onze klanten te ‘igniten’, digitale verandering in gang te zetten met als einddoel het bedrijfsresultaat te verbeteren.

 

We ignite. We perform.
/ Whitepaper
What the history of glass can teach us about sharing knowledge.

Laat je email adres onderaan de pagina achter en ontvang de whitepaper.

/ Whitepaper
Consortium Blockchain

Deze komt binnenkort!

/ Whitepaper
Do's & Don'ts voor scrum

Laat je email adres onderaan de pagina achter en ontvang de whitepaper.

Aanvragen whitepapers

Ben je geïnteresseerd in onze whitepapers? Geef hieronder aan welke whitepapers je wilt ontvangen, en we sturen je deze zo snel mogelijk toe.

 

Aanvragen whitepapers

  • NOTE: Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en verstrekken deze niet aan derden.