In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Nog voordat je in dienst komt, wordt er al in je geïnvesteerd.”

Mitchell, 27, Consultant. Computer Science (MSc)

Even voorstellen

Ik ben Mitchell Kesteloo, 27 jaar en heb in maart 2021 mijn MSc Computer Science afgerond. Mijn huidige project is bij de Triodos Bank, waar ik vooral werk aan het verbeteren van de onboarding flows voor nieuwe en bestaande klanten.

Buiten werk kan ik mezelf goed opladen door lekker te sporten. Daarnaast ben ik groot voetbalfan, dus in het weekend zit ik het liefst in het stadion.

In 2021 ben ik na mijn afstuderen via een andere consultancy bij Shell terechtgekomen. Daar werkte ik aan de front-end development van een interne applicatie. Hoewel het project technisch uitdagend was, zaten we in een situatie waarin we geen impact konden maken op hoger niveau. Daardoor voelde het aan als “uurtje factuurtje”. Je was er puur voor de implementatie. Daarom ging ik toch op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Waarom Navara?

Nog voordat je in dienst van Navara komt, wordt er al in je geïnvesteerd. Zo maakten we tijdens het 2e gesprek samen een plan om mijn ambities te realiseren. Dat voelde enorm goed!

Gedurende de tijd dat ik hier werk, spar ik nog steeds vaak met onze technisch manager over mijn ontwikkeling.

“De combinatie van adviseren en uitvoeren vind ik mooi.”

“If you’re the smartest person in the room, you are in the wrong room.”

Navara DNA

Iedereen is behulpzaam en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Daarnaast vind ik de quote “If you’re the smartest person in the room, you are in the wrong room” erg toepasselijk voor Navara. Al zijn we ergens enorm goed in; we zoeken altijd iemand op die het nog beter kan, om daar toch weer iets van te leren.

Waar krijg jij vleugels van?

Het mooiste aan consultant zijn bij Navara is dat je samen met de klant een oplossing bedenkt en die oplossing ook gelijk implementeert. Omdat je zo nauw samenwerkt met de klant, heb je snel feedback op de 1e versies van oplossingen. Op die manier kom je gezamenlijk tot betere resultaten.

Deze combinatie van adviseren en uitvoeren, zocht ik vanaf de start van mijn carrière. Ik ben blij dat ik dit bij Navara heb gevonden.

“Het samen met de klant tot een oplossing komen, vind ik het mooiste.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Je werkt in korte tijd in meerdere omgevingen en leert werken met de nieuwste technologieën: iets wat het hart van een echte techneut sneller doet kloppen. Ook heb je binnen de kortste keren een groot netwerk van professionals waarmee je kunt sparren.

Let wel op waar je begint met werken: voor je het weet zit je bij een detacheerder. Daar is het vaak niet mogelijk om impact te maken op hoger niveau.

Tip

Als voetbalfanaat vind ik het prachtig om de verhalen van Willem van Hanegem te horen in de Wessel en Willem podcast.