/

Onze bijdrage

NAVARA draagt vanzelfsprekend bij aan een betere samenleving. Niet alleen door middel van diensten en het helpen van organisaties, ook door concrete acties om geld in te zamelen voor goede doelen. Op dit moment staat alles in het teken van een persoonlijke behandeling voor elke kankerpatiënt op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Dat zoen wij door deelname aan het jaarlijks terugkerende sportevenement ‘Stelvio for Life

/ Stelvio 2019

31 augustus 2019 staan wij met NAVARA aan de start van de beklimming van de Passo dello Stelvio voor Stichting Stelvio for Life.

Deze stichting gelooft in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel om patiënten een beter en langer leven te geven.

Zij organiseren een jaarlijks terugkerend sportevenement “Stelvio for Life” om zo geld in te zamelen voor het onderzoek. Deelnemers zullen de pittige klim van 21 km en 1533 hoogtemeters te voet of met de fiets trotseren.

NAVARA wordt door ruim 30 sportieve collega’s vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Door middel van verschillende sponsoracties zullen wij zoveel mogelijk geld proberen op te halen om ook hier impact te maken.
Lees hier meer over de actie of lever een bijdrage. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guido Vermeulen via: guido.vermeulen@navara.nl.