/ NAVARA CONNECT

Inspireren & Verbinden

Over NAVARA CONNECT

NAVARA CONNECT heeft als doel het inspireren en verbinden van innovatieve beslissers op directieniveau. Onder de vlag van NAVARA CONNECT worden exclusieve diner bijeenkomsten georganiseerd.

Programma

Op 21 september 2017 ontvingen wij  in Oranjerie Hydepark in Doorn  gastspreker Eric Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij sprak over het brein en breindonderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid.

In maart 2018 vond een ontvangst plaats in Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum met gastspreker Jitske Kramer, corporate antropoloog en medeschrijver van het boek The Corporate Tribe. 35 gasten hebben hier genoten van het diner gecreëerd door Jacob Jan Boerma, terwijl  Jitske aanschoof bij alle tafels om verder in te gaan op het verloop van veranderingen binnen organisaties.

Op 20 september 2018 vindt de volgende editie van NAVARA CONNECT plaats.

Ontvangt u graag meer informatie over NAVARA CONNECT, neemt u dan contact op met een van onze collega’s.

Op 20 september 2018 zal de volgende editie van NAVARA CONNECT plaatsvinden. Indien u in aanmerking wil aankomen voor een uitnodiging, neemt u dan contact op met een van onze collega’s.