/ NAVARA CONNECT

Inspireren & Verbinden

Over NAVARA CONNECT

NAVARA CONNECT heeft als doel het inspireren en verbinden van innovatieve beslissers op directieniveau. Onder de vlag van NAVARA CONNECT worden exclusieve diner bijeenkomsten georganiseerd.

Inspirerende sprekers

Op 21 maart 2019 zal de volgende editie van NAVARA CONNECT plaatsvinden. Als gastspreker ontvangen wij Prof. Dr. Pieter Winsemius, voormalig Minister van VROM op Landgoed Parc Broekhuizen. Indien u in aanmerking wilt aankomen voor een uitnodiging, neemt u dan contact op met een van onze collega’s.

20 september 2018 is een gezelschap van ruim 30 gasten geïnspireerd door gastspreker Charles Groenhuijsen. Een korte terugblik op Prinsjesdag, maar vooral het ingaan op het verdwijnen van de gevestigde merken en de niet te stoppen inhaalslag van de Googles van deze wereld kwamen aan bod.

Op 21 maart 2018 vond een ontvangst plaats in Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum met gastspreker Jitske Kramer, corporate antropoloog en medeschrijver van het boek The Corporate Tribe. 35 gasten hebben hier genoten van het diner gecreëerd door Jacob Jan Boerma, terwijl  Jitske aanschoof bij alle tafels om verder in te gaan op het verloop van veranderingen binnen organisaties.

Op 21 september 2017 ontvingen wij  in Oranjerie Hydepark in Doorn  gastspreker Eric Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij sprak over het brein en brein onderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid.

Ontvangt u graag meer informatie over NAVARA CONNECT, neemt u dan contact op met een van onze collega’s.