In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Waar ik voorheen een nummertje was, kent men je bij Navara.”

Olaf, 36, Consultant, Computer Science (MSc)

Waarom Navara?

Via een recruiter kwam ik op gesprek bij de directeur, die mij vertelde over de mogelijkheden binnen Navara. Als je bereid was er zelf je schouders onder te zetten, was heel veel mogelijk. Dat, in combinatie de mate van professionaliteit, waren voor mij zo aantrekkelijk dat ik begon te twijfelen. Ik had mij namelijk voorgenomen om meerdere bedrijven af te gaan, maar dit voelde zó goed, dat ik uiteindelijk toch direct koos voor Navara.

“Als je bereid bent zelf je schouders eronder te zetten, is heel veel mogelijk bij Navara.”

Navara DNA

De medemenselijkheid, met stip. Het maakt niet uit wat je dwars zit, van collegae tot management is men er voor je. Waar ik voorheen een nummertje, of een radertje in het grote geheel ben geweest, kent men je bij Navara echt. De directeur van mijn business unit weet wat er in mij om gaat, waar hij mij blij mee kan maken en hoe hij mij kan helpen. Er zullen vast plekken zijn waar dit ook gebeurt, maar ík heb het nog nooit in deze mate ervaren.

Waar krijg jij vleugels van?

De mogelijkheid om te onderzoeken en te groeien. Ook hier zie je een duidelijke steun van collegae en management. Als er een cursus is die je wilt doen, wordt dit alleen maar gestimuleerd. Ook als er dingen zijn die je niet zeker weet, staat men altijd klaar om je te helpen. Om in zo’n bevlogen bedrijf en groep mensen te werken, werkt bij mij motiverend.

“Om in zo’n bevlogen bedrijf en groep mensen te werken, werkt bij mij motiverend.”

Hot topics

Infra, ops en deployment. Er lopen heel veel software engineers rond die prima in staat zijn dat stukje Java/Python/TypeScript te schrijven. Alleen met de huidige cultuurverandering naar DevOps, wordt er van developers ook verwacht dat zij kennis hebben van de “Ops” kant. In mijn ervaring blijft dit een stuk wat in online artikelen behoorlijk onderbelicht blijft.