Brengt development teams naar topniveau

Met onze sterke focus op Developer Experience zetten we de Developer Performance in de hoogste versnelling en creëren we met onze software blijvende impact op het bedrijfsresultaat.

Optimale prestaties in technologie, proces en cultuur

We zijn erop gebrand om de Developer Performance binnen organisaties te verbeteren. Zo wordt de software effectiever, de processen efficiënter en ontstaat er bij onze klanten een cultuur waarin een software development team naar het hoogste niveau evalueert.

Bij Navara werken we met elite performance DevOps teams

Elite High Medium Low
Frequentie van versie-release Meerdere keren per dag op aanvraag 1x per dag tot 1x per maand 1x per maand tot 1x per 6 maanden Minder dan 1x per 6 maanden
Doorvoertijd van veranderingen in de software Binnen 1 uur Tussen 1 dag en 1 week Tussen 1 maand en 6 maanden Meer dan 6 maanden
Gemiddelde tijdsduur voor oplossingen van problemen Binnen 1 uur Binnen 1 dag Tussen 1 dag en 1 week Meer dan 6 maanden
Foutpercentage bij versie-release 0% - 15% 16 - 30% 16 - 30% 16 - 30%

Snel live door onze efficiënte werkwijze

Doordat de gereedschapskist met onze eigen inhouse ontwikkelde software tools altijd klaarstaat, zijn we ongekend snel uit de startblokken. Bovendien hergebruiken we waar mogelijk onze modules die we eerder voor andere projecten hebben ontwikkeld.

Gebruik onze fintech modules

Een KYC module, een asset management module of klantportfolio’s; we hebben ze allemaal al voor eerdere projecten gebouwd. Deze en vele andere modules liggen dus klaar op de plank voor jouw project.

Energie­netwerk modules klaar voor gebruik

Energiebedrijven die een netwerk beheren doen hun voordeel met onze netwerkmodule-onderdelen die we eerder ontwikkelden, inclusief slimme AI toepassingen.

Relevante software modules voor uw business

We borduren voort op softwaremodules die we voor eerdere projecten inhouse ontwikkeld hebben. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we daarmee voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Altijd vooruit, gericht op de toekomst

Verwacht geen ‘u vraagt, wij draaien’ bij Navara. We realiseren duurzame impact met onze exclusieve Developer Experience tool én met een continue stroom van young professionals uit ons opleidingstraject.

Onze kernwaarden

Bij Navara stimuleren we virtuositeit

Met de beste teamspelers om je heen, wordt je eigen spel ook beter. En daarmee groeit ieder team. Daarom stimuleren we alle Navarianen om op zijn of haar vakgebied virtuoos te worden: zo goed worden, dat je boven de materie staat.

En we zijn tegelijkertijd daadkrachtig

Hoogwaardige software en AI oplossingen; hoe boeiend de materie ook kan zijn, het is bij ons nooit een doel op zich. Het is een middel dat uiteindelijk de bedrijfsresultaten van onze klanten moet verbeteren. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.

For the win.

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.