Ontwikkeling van slimme robots voor geautomatiseerd advies.

Robots bieden persoonlijk inzicht

Brand New Day is online bank voor sparen, beleggen en pensioenen. Klantgerichtheid en transparantie zijn de sleutelwoorden in het succes. Vaak wordt de wereld van sparen, beleggen en pensioen onnodig ingewikkeld gemaakt. Terwijl het juist zo belangrijk is om hier echt goed en persoonlijk advies in te kunnen geven.

Daarom heeft Brand New Day Navara gevraagd om een drietal tech advies robots te ontwerpen en implementeren waarbij klanten écht geholpen worden. Middels een persoonlijke tool krijg je transparant en persoonlijk inzicht en advies over de voor jou beste situatie en aanpak. Met deze tool is Brand New Day uniek in de markt en blijven zij marktleider.

Quality first

Met een multidisciplinair high performance team heeft Navara deze robots geïmplementeerd. Twee staan momenteel live en worden zeer goed beoordeeld. Op korte termijn zullen (potentiële) klanten ook gebruik kunnen maken van de derde advies robot.

We hebben vanuit een quality first approach de robots geïmplementeerd met React, C# en Azure als kern onderdelen van de toepassingen. De onderliggende software best practises zorgen ervoor dat de robots toekomstbestendig zijn en kunnen worden aangepast daar waar nodig.