/ Zorg

AMBUSUITE

Visie

AMBUSUITE ondersteunt bij het verlenen van de allerbeste spoedzorg, op die momenten die er écht toe doen. Samen met Regionale Ambulance Voorzieningen, ziekenhuizen en meldkamers realiseren wij dag in dag uit verbeteringen.

Het AMBUSUITE team deelt een gezamenlijke drive om de zorg te verbeteren, met in het speciaal de keten van spoedzorg. Samen hebben we een visie en delen we kennis om tot de meest waardevolle verbeteringen te komen. Innovatie, vernieuwing, teamgeest, vertrouwen en tevreden partners is hetgeen waarvoor wij iedere ochtend opstaan

Aanpak

AMBUSUITE is een verzameling van applicaties die gebruikt worden door duizenden zorgverleners, veelal binnen de spoedzorg. Wij ondersteunen de zorgprofessional bij het verlenen van de juiste zorg, op die momenten die er écht toe doen. AMBUSUITE heeft als missie om de administratieve last te verlagen en de overdracht van belangrijke informatie te vereenvoudigen. Zo dragen wij vol passie ons steentje bij aan betere gezondheidszorg.

AMBUSUITE is onderdeel van NAVARA. Vanuit Driebergen werkt ons eigen ontwikkelteam iedere dag aan oplossingen die het verschil maken. Buiten het ontwikkelteam van AMBUSUITE, beschikken wij ook over een professionele supportdesk. Zodoende kunnen de gebruikers van onze applicaties altijd terecht met vragen en opmerkingen. Veelal vinden ze zelf hun oplossingen, maar anders komen ze terecht bij een medewerker. Zo combineren wij slimme technologie met échte mensen.

7 seconden sneller

AMBUVIEW wordt gebruikt binnen het ziekenhuis om informatie te ontvangen en weer te geven op Spoedeisende Hulp of eerste harthulp. Op het moment dat de ambulanceverpleegkundige een vooraankondiging verstuurt wordt het ziekenhuis geinformeerd: een nieuwe patiënt is onderweg. Gegevens over zowel de patiënt, geografische informatie en vitale waardes worden weergegeven binnen AMBUVIEW. Ook is het mogelijk om de informatie rechtstreeks aan te bieden aan het Ziekenhuis Informatie Systeem (zoals Chipsoft en EPIC). Op dit moment werken wij samen met één van de grootste ziekenhuizen aan een vernieuwde versie.

Meer weten?

Zie de website van AMBUSUITE of kijk bij de Case.

/ Oplossingen

Neem contact op met Jeen Beckers.