/ Enterprise Analytics

Data Science

/ Enterprise Analytics

NAVARA heeft al vele organisaties op een succesvolle wijze geholpen bij de transitie om meer digitaal te gaan werken. Steeds meer bedrijven zien hier de urgentie van digitaal werken in en passen dit toe binnen alle aspecten van hun bedrijfsproces. Transacties worden vastgelegd, website clicks worden gelogd en metadata wordt opgeslagen. Maar de vraag is hoe deze bedrijven de vólgende stap nemen. Hoe gebruiken ze al deze informatie om te komen tot betere besluitvorming?

/ Aanpak

De unit Enterprise Analytics combineert de expertise op het gebied van consultancy en app-ontwikkeling met een praktische benadering van data science. We helpen onze klanten op alle niveaus met de reis die ze maken op het gebied van data science. Van het opzetten van de tools en structuren die nodig zijn bij een eerste data-analyse, tot geavanceerde analytics binnen big data systemen. Onze nadruk ligt op het doen van impactvolle projecten met direct bruikbare deliverables, zoals het opleveren van analytics apps en het geven van strategisch advies. Dit doen we met onze 6-stappen data science plan.

Tools

Wij zijn ervan overtuigd dat door het beheersen van de hedendaagse technieken en tooling, onze consultants in het data science traject gemakkelijk kunnen overschakelen naar klantspecifieke tooling. Zij zijn namelijk stuk voor stuk getraind in deze tools, zoals R, Python, Hadoop, SQL, SSIS, Alteryx, Tableau, Power BI en TensorFlow. Flexibiliteit in de keuze van tooling op basis van de keuze van onze klanten.

/ Team

NAVARA neemt alleen de top 5% data scientists in Nederland aan. Onze collega’s hebben een sterke achtergrond in wiskunde en data science en hebben daarnaast sterke sociale en consultancy vaardigheden. Ons team groeit sterk en we zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. We zijn in staat om snel resultaat te leveren door Agile/Scrum te werken en daardoor continu nieuwe analyses op te leveren via de ontwikkelde apps.