/ Mobile First

Mobile
Solutions

Mobile First, The Facts

Van alle Nederlanders heeft ​9​3% een smartphone​. We zijn gemiddeld drie en half uur per dag online en openen onze telefoon meer dan ​180 keer per dag. Onze smartphone is een van onze meest persoonlijke devices en een verlengstuk van jezelf. ​

Visie

Ondanks de ‘brutal facts’ ​​ontwikkelen veel organisaties nieuwe software nog primair voor desktops en laptops​.​ Wij geloven in een andere aanpak: Cross platform software engineering met het ‘mobile first’ gedachtegoed en high performance teams met de allerbeste specialisten. Dit is in lijn met wat uw klanten en medewerkers​ verwachten: Een sublieme user experien ce op elk gewenst device, toepassingen die robuust zijn en altijd werken. Toepassingen die naadloos aansluiten op uw bestaande IT infrastructuur en veilig en betrouwbaar zijn.

''Tegen 2020 zal ongeveer 70% van de online aankopen via een mobiele telefoon worden gedaan'' (Euromonitor International).

Ons trackrecord

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 (2017). We leveren tot drie keer sneller op en we zijn altijd ‘live’ gegaan. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staat voorop in alles wat we doen. Hier zijn we enorm trots op, want samen met onze klanten succes creëeren is waar het allemaal om draait. Hierdoor behoort NAVARA tot een van de snelstgroeiende technologie bedrijven van Nederland. ​Succesvolle mobiele toepassingen bieden nieuwe mogelijkheden, nieuwe verdienmodellen​, daarnaast bent u​ in staat om de meest persoonlijke wijze in contact te staan met uw doelgroep. ​Denk aan ​’​De bank in uw broekzak’ of eenvoudig​ via een ‘app’​ een betaalverzoek sturen​, overal ter wereld een taxi of hotelkamer reserveren of declaraties indienen. Organisaties die het volledig potentieel benutten van ‘Mobile First’​ zijn bewezen succesvoller dan hun concurrenten.

Onze aanpak

​NAVARA sluit partnerships met ambitieuze organisaties. Wij zorgen voor een perfecte technische implementatie van uw applicaties met impact. Dit doen wij middels de ‘NAVARA way of working’ in multidisciplinaire teams bij u op locatie. Met de ‘six weeks promise’ kunnen wij binnen zes weken een eerste versie in productie hebben staan. We werken met de nieuwste technologie die toekomstvast is, we organiseren kennissessies en trainingen en brengen standaardcomponenten in waar dat mogelijk is om zowel de kwaliteit als de snelheid verder te bevorderen.  We brengen eindgebruikers, business managers en IT samen om tot toepassingen te komen die het verschil maken voor uw organisatie.

/ Consultants

NAVARA consultants behoren tot de top van de Nederlandse markt en doorlopen een zeer strenge selectieprocedure. Onze software engineers hebben een master computer science, onze testers zijn gespecialiseerd op test-automation. Onze UX consultants zijn het neusje van de zalm op het gebied van ‘Design thinking’ en onze data scientists kunnen toveren met data.

Wij vertellen u graag persoonlijk meer en zijn vooral benieuwd naar de kansen van mobile first binnen uw organisatie.