In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.”

Sylvana, 28, UX designer, Communicatie & Multimedia design (CMD), Grafisch Lyceum (GLR).

Even voorstellen

Ik heb altijd geweten dat ik iets creatiefs wilde doen. De keuze was voor een opleiding was voor mij daarom vrij makkelijk gemaakt. Eerst heb ik grafisch vormgeven gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Vervolgens heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan als UX/UI designer bij een Rotterdams ontwerpbureau.

Waarom Navara?

Tijdens de eerste kennismaking merkte ik al gelijk dat er een hele goede klik was. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, groei en binding met collega’s.

“Alhoewel ik bij onze klant op locatie werk, voel ik veel verbinding met Navara.”

Navara DNA

De betrokkenheid vanuit alle collega’s vind ik erg bijzonder. Alhoewel ik als consultant met name bij onze klant op locatie werk, voel ik veel verbinding met Navara. Dat komt denk ik door de betrokkenheid van alle collega’s en de kennissessies en uitjes die worden georganiseerd.

Waar krijg jij vleugels van?

Het leukste aan mijn werk als UX designer is, dat ik mensen echt kan helpen met mijn designs. In vergelijking tot mijn werk bij een ontwerpbureau, heb ik als consultant meer ruimte om mij echt te verdiepen in de branche en de doelgroep waarvoor ik ontwerp. Super interessant én heel belangrijk, want alleen als je je volledig kunt inleven in de eindgebruiker, kun je oplossingen bedenken die impact maken.

“Alleen als je je volledig kunt inleven in de eindgebruiker, kun je oplossingen bedenken die impact maken.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Als je houdt van een uitdaging, nieuwsgierig bent naar verschillende branches of bedrijven, je netwerk wilt uitbreiden en veel wilt leren – go for it! Dan zie ik je op onze vrimibo.