Tech update GitHub Co-Pilot

14 november 2024

Navara organiseert samen met Microsoft en GitHub een ‘Tech Update’ over de meest gebruikte AI ontwikkeltool, GitHub Co-Pilot.

Aanmelden →

 

📅 14 november 2024 | 15.00 – 17.00 uur

📍 Slot Zeist

 

Programma:

15.00 uur ontvangst
15.30 uur update
17.00 uur afsluiting en borrel

Op 14 november organiseert Navara samen met Microsoft en GitHub een ‘Tech Update’ over de meest gebruikte AI ontwikkeltool, GitHub Co-Pilot.

Alle mooie innovatieve nieuwe features laat Microsoft als eerst landen in de suite van GitHub. Er is sprake van een “GitHub First” beleid.

Over veel van de nieuwe ontwikkelingen geven we tijden deze middag een update. Onderstaande punten komen hier aan bod.

AI Coding Assistent
Leer over de meest gebruikte AI ontwikkeltool in de wereld, GitHub Co- Pilot. De AI coding assistant helpt developers om betere code te schrijven, sneller en met meer plezier. De eerste studies tonen aan dat het gebruik van Co-Pilot leidt tot:
– 55% snellere taakafhandeling;
– significante toename in code kwaliteit en developer happiness;
– 50% snellere time-to-merge.

Advanced Security
Ontdek hoe je security risico’s 7x sneller kunt opsporen en oplossen door gebruik van GitHub Advanced Security. Door features als code scanning, security checking en dependency reviews automatisch te integreren in je Software Development Life Cycle, verhoog je de beveiliging van je codebase en verminder je context switching van ontwikkelaars.

Developer Experience
Van eerste adoptie tot duurzame efficiëntie, veel organisaties vragen zich af hoe ze de voordelen van Copilot kunnen meten en actief kunnen verbeteren. Ontdek hoe het meten van de Developer Experience de basis vormt om impact op de productiviteit van softwareteams en de Developer Happiness te valideren.

Klaar om ook voorop te lopen op het gebied van softwareontwikkeling? Klik dan op onderstaande knop en meld je voor onze Tech Update.

We zien je graag op 14 november op Slot Zeist!