For the win

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.

Waarom we bestaan

Onze missie is elkaar en anderen inspireren door software delivery best practices te evangeliseren en toe te passen.

Software en data bepalen in toenemende mate het onderscheidende vermogen van organisaties. Tegelijk zien we dat dat nog te vaak onderschat en gebagatelliseerd wordt. Er is afstand tussen ‘business’ en IT. Meer dan 75% van alle softwareprojecten in Nederland faalt: de software gaat niet live, levert meer problemen en kosten op, of wordt niet eens in gebruik genomen.

Navara helpt organisaties wendbaar en productief te worden, en business en IT in het verlengde van elkaar te brengen. Dan zorgt IT wél voor betere resultaten en een toegenomen wendbaarheid.

Wat we doen

We ontwikkelen en beheren data- en software platformen. Bovendien verbeteren we eigenhandig de prestaties van het development team van onze klanten en leiden we jong talent op, zodat we grote IT knelpunten voor organisaties ook op de lange termijn wegnemen.

Dat is voor ons vanzelfsprekend. Als wij niet meer nodig zijn, kunnen wij weer nieuwe projecten aanpakken. We hebben niet de ambitie om de grootste te worden, maar wel de #1 in Software Delivery.

Daarom werken we samen met de allerbesten

Wij geloven dat iedereen beter gaat presteren door samen te werken met toptalent. Omdat we bij Navara voor het beste resultaat gaan, zijn we in staat de grootste talenten aan ons te binden – sla LinkedIn er maar op na. Met onze focus op kennisdeling blijven we aan de top.

  • We zijn virtuoos en daadkrachtig
  • 84% heeft een technische Master afgerond
  • We zijn communicatief sterk
  • We spreken allemaal Nederlands
  • Technologie is onze roeping
Management team
Onze technologie partners
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Laat ons weten waar jou uitdaging zit dan maken we een afspraak om samen met ons team van specialisten te kijken welke specifieke oplossing bij jou organsiatie past.