No.1 in Software Delivery

We creëren het speelveld waar IT teams op het hoogste niveau kunnen presteren. Onze werkwijze bestaat uit 3 onderdelen, waarmee bedrijven in staat zijn om met software en data onderscheidend vermogen in de markt te ontplooien. Dan zorgt technologie wél voor betere resultaten en een toegenomen wendbaarheid.

software delivery

1. We werken met Best Practices

Het is bewezen dat het toepassen van standaarden in methoden, technieken en werkwijzen de prestaties van development teams sterk verbetert. We helpen organisaties deze Best Practices en Well Architected Frameworks te omarmen. Zo optimaliseren we de kwaliteit, productiviteit, veiligheid, processen en kosten van de ontwikkelde software.

software delivery

2. We focussen op Developer Experience

Het is belangrijk om de prestaties van DevOps teams écht inzichtelijk te maken, zodat je weet waar je exact moet verbeteren. DORA metrics en pull-requests vertellen niet het hele verhaal. Met het DX platform geven wij volledig – zowel kwalitatief als kwantitatief –  inzicht in de productiviteit en happiness van DevOps teams. Een uitstekende Developer Experience zorgt voor betere teamprestaties en daarmee voor betere bedrijfsresultaten.

software delivery

3. We creëren een winnende Engineering Culture

Bij Navara gaat iedereen voor het hoogst haalbare. Vandaar ons motto ‘For the win’. Zo weten we de beste data- en software specialisten aan ons te binden. Zij kunnen de IT teams van onze klanten naar een hoger niveau tillen. Met korte feedback loops ontstaat er een transparante, lerende en aantrekkelijke werkomgeving. Ontwikkelaars werken beter samen, ontwikkelen persoonlijk en in prestaties, passen zich sneller aan en zijn oplossingsgericht.software delivery

Onze technologie partners

 

Navara is No.1 in Software Delivery.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Verplichte velden zijn aangegeven met een *