We inspireren. We presteren.

Verwacht geen ‘u vraagt, wij draaien’ bij Navara. Want we denken eerst diep na over het probleem achter de vraag en de mogelijke oplossingen. We zien de potentie en we komen met ideeën, om daarna effectiever aan de slag te kunnen gaan.

Bij Navara werken we met elite performance DevOps teams

Elite High Medium Low
Deployment frequency On demand / multiple per day Between once per week and once per month Between once per month and every six months Fewer than once per six months
Lead time changes Less than one hour Between one day and one week Between once per month and every six months More than six months
Mean time to restore service Less than one hour Less than one day Between one day and one week More than six months
Change failure rate 0% - 15% 16 - 30% 16 - 30% 16 - 30%

Snel live door onze efficiënte werkwijze

Doordat de gereedschapskist met onze software tools altijd klaar staat, zijn we ongekend snel uit de startblokken. Bovendien hergebruiken we waar mogelijk modules die we eerder voor andere projecten ontwikkelden.

Gebruik onze fintech modules

Een KYC module, een asset management module of klantportfolio’s; we hebben ze allemaal al voor eerdere projecten gebouwd. Deze en vele andere modules liggen dus klaar op de plank voor jouw project.

Energie­netwerk modules klaar voor gebruik

Energiebedrijven die een netwerk beheren doen hun voordeel met onze netwerkmodule-onderdelen die we eerder ontwikkelden, inclusief slimme AI toepassingen.

Relevante software modules voor uw business

We borduren voort op softwaremodules die we voor eerdere projecten ontwikkeld hebben. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we daarmee voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze kernwaarden

Bij Navara stimuleren we virtuositeit

Met de beste teamspelers om je heen, wordt je eigen spel ook beter. En daarmee groeit ieder team. Daarom stimuleren we alle Navarianen om op zijn of haar vakgebied virtuoos te worden: zo goed worden, dat je boven de materie staat.

En we zijn tegelijkertijd daadkrachtig

Hoogwaardige software en AI oplossingen; hoe boeiend de materie ook kan zijn, het is bij ons nooit een doel op zich. Het is een middel dat uiteindelijk de bedrijfsresultaten van onze klanten moet verbeteren. Dat is wat we bedoelen met ‘Gaan voor de winst’.

Gaan voor de winst

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘Gaan voor de winst’.