Optimaliseer cloudkosten

Met het FinOps Adoption Framework voor Microsoft Azure en AWS garanderen wij binnen 1 maand écht impact op het bedrijfsresultaat, met inhoudelijke aanbevelingen en besparingen.

Onvoldoende controle op kosten en geen ownership

  • Significant je cloudkosten verlagen?
  • Inzicht & Alerting en voorspelbaarheid als doel?
  • Alignment tussen Business, IT en Finance?

Neem contact met ons op voor een FinOps Quick Scan en binnen 1 dagdeel geven wij aan hoe dit te bereiken met onze bewezen aanpak. Bij Navara is het onze roeping om met technologie en ons vakmanschap wél betere bedrijfsresultaten te behalen.

FinOps Quick Scan

Binnen 10 werkdagen krijg je inzicht in de verdeling van je cloudkosten en ontdek je waar je kunt besparen. De geautomatiseerde OptiCloudEngine gaat in combinatie met een Navara FinOps practioner het gebruik analyseren en wij geven concrete aanbevelingen om te besparen. Zowel de Business als de IT worden betrokken en verwachte resultaten worden onderbouwd met een business case.

Cloudefficiëntie & kosten-optimalisatie

Maximaliseer de waarde van je cloudinvesteringen. Door onze aanbevelingen te implementeren, garanderen we al binnen de eerste maand besparingen en betere prestaties in snelheid, kwaliteit en schaalbaarheid. Heb je geen tijd of onvoldoende kennis? De Navara FinOps Practioner helpt en is de drijvende kracht achter de volgende besparing.

Beheersbare cloudkosten

Door het blijven gebruiken van de OptiCloudEngine en onze op maak gemaakt dashboards (en alerting) borg je de voorspelbaarheid naar de toekomst toe. De Navara FinOps Practioner neemt maandelijks contact op om bevindingen en adviezen te delen.

PWN bespaart maandelijks 75% op cloudkosten

Bij PWN is onderzoek naar verschillende loads balancers, databases, app services en de manier van inkopen bij de cloud provider. De kosten zijn afgenomen met 75% en de prestaties zijn aantoonbaar verbeterd.

pwn_finops_cloudkosten

Wat jij als klant van ons kan verwachten:

  • Gegarandeerd binnen twee weken inzicht op potentiële kostenbesparingen en inhoudelijke aanbevelingen
  • Indien Navara de aanbevelingen implementeert binnen twee tot vier weken eerste kostenbesparingen gerealiseerd
  • Behoud of verbetering van performance en beschikbaarheid
  • Ondersteuning Navara kan continu worden opgeschaald en afgeschaald
  • Met de in-house ontwikkelde OptiCloudEngine en inzicht in PowerBI zorgen wij voor borging FinOps dienstverlening naar de toekomst toe (FinOps-as-a-Service)

Vraag een FinOps Quick Scan aan.

We zijn er zó zeker van dat we cloudefficientie en kostenbesparing realiseren dat we onze scan met een no-cure, no-pay beleid aanbieden. Laat hier je gegevens achter, zodat we de eerste check-in kunnen inplannen. We bespreken eerst of het zinvol is om de FinOps Quick Scan voor jouw organisatie in te plannen. Na de scan implementeren we de aanbevelingen en blijven de cloudkosten van jouw organisatie geoptimaliseerd met onze OptiCloudEngine.

 

Liever direct contact opnemen? Jeen Beckers vertelt je graag meer over het FinOps Adoption Framework.
email   linkedin

For the win

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.