In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Bij Navara kan ik echt impact maken bij de klant.”

Jeroen, 31, Consultant. Informatica.

Waarom Navara?

Ik heb de overstap naar Navara gemaakt omdat ik merkte dat in mijn vorige bedrijf te weinig aandacht ging naar, of de bedrijven een juiste match was met de consultants, en daarom was ik op zoek was naar een consultancy bedrijf waarbij de consultants echt impact kunnen maken bij de klanten.

“Ik was op zoek naar een consultancy-bedrijf waarbij ik echt impact kan maken bij de klanten.”

Navara DNA

Toen ik startte bij Navara en klant Essent, merkte ik gelijk dat er ontzettend veel autonomie was bij zowel Navara als haar klanten. Eigen initiatieven worden aangemoedigd en worden uitgevoerd. Dit zorgt er in mijn geval voor dat ik mij snel verder kan ontwikkelen, en ook het werk voor mij en mijn collega’s zo leuk mogelijk kan maken.

Waar krijg jij vleugels van?

Ik krijg veel energie van het in de kracht zetten van collega’s, dus de begeleiding en sturing geven om zo mensen te zien groeien. Vandaar dat ik zelf ook in de rol van Scrum Master ben gegroeid.

“Eigen initiatieven worden aangemoedigd, daardoor kan ik mij sneller ontwikkelen.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Consultancy is een ontzettend waardevol beroep om snel te kunnen leren en groeien. Doordat je veel verschillende bedrijven ziet en veel mensen ontmoet ontwikkel je heel snel een breed perspectief, en ook welke typen bedrijven en bedrijfsstructuren bij je zouden passen.