In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Hier zal je niet snel te horen krijgen dat iets niet mogelijk is.”

Lars, 27, Software Engineer, Computer Science (MSc)

Even voorstellen

Na mijn studie ben ik bij Harvest gestart, en heb daar een prachtig jaar gehad. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik graag regelmatig wissel van klus, en zo kwam ik bij consultancy uit. Eerst heb ik de stap naar CGI gemaakt. Ik kende CGI al, en ik werd meteen enthousiast van de space afdeling waar ik terecht kwam.

Waarom Navara?

Toen ik bij CGI zat merkte ik dat ik het jammer vond dat het zo’n groot bedrijf was waar alles achter processen verstopt zat en je niet echt wat in kon brengen in het bedrijf. Ik miste vooral de verbinding met het bedrijf en een als-het-kan-dan-doen-we-het mentaliteit.

 

“Ik miste de verbinding met het bedrijf en een als-het-kan-dan-doen-we-het. Dat heb ik bij Navara wel gevonden.”

Navara DNA

Als je een idee hebt dan wordt er gelijk meegedacht hoe dit gerealiseerd konden worden. Je zal niet snel te horen krijgen dat iets niet mogelijk is.

Waar krijg jij vleugels van?

Verschil kunnen maken bij de klant. De klanten waar ik tot nu toe heb gezeten zijn kleine klanten waar de teams zelf alles beheren. Ik kan me overal mee bemoeien waardoor ik heel mijzelf heel breed in kan zetten.
Overal kunnen meedenken binnen een bedrijf om zo de klant echt vooruit te helpen is iets waar ik veel plezier uit haal.

“Waar ik echt plezier uit haal is het mee kunnen denken binnen een bedrijf, om zo de klant écht vooruit te helpen.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Zoek naar een consultancy partij die de werknemer voorop stelt. En, detachering ís consultancy. Dus pas op dat je niet opeens bij een detacheerder zit, dat is een stuk minder leuk en zorgt ervoor dat je minder goed impact kan maken.