In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Ik ben iemand die hoopt een leven lang te blijven leren.”

Laury, 35, Consultant. Culture, Organization and Management (MSc)

Waarom Navara?

De persoonlijke aanpak van Navara spreekt mij erg aan. Dat zie je niet vaak bij een consultancy bedrijf. Ook is er veel aandacht voor het delen van kennis. Ik ben zelf ook iemand die hoopt een leven lang te blijven leren.

“Navara’s persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Dat zie je niet vaak bij een consultancy bedrijf.”

Navara DNA

Ik houd erg van de snelheid van Navara: wanneer er iets nieuws wordt bedacht, wordt dat ook snel gerealiseerd. Hey let’s go! En de uitvoering is ook nog eens heel goed. Ook kun je zelf met nieuwe initiatieven komen. Daar is veel ruimte en aandacht voor. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig!

Waar krijg jij vleugels van?

Samen een goed product neerzetten en alles wat daarvoor nodig is en erbij komt kijken.
Het leukste aan testen vind ik dat op dat moment alles is samengekomen en je een eerste indruk krijgt als gebruiker. Is dit het resultaat waar gebruikers ook blij van worden?

“Ik houd van Navara’s snelheid: wanneer iets nieuws bedacht wordt, wordt dit ook snel gerealiseerd.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Consultancy kan een wat koudere wereld zijn waarin je stevig in je schoenen moet staan en jezelf moet durven laten zien. Tegelijkertijd kun je in korte tijd heel veel ervaring opdoen en word je continue uitgedaagd. Daardoor word je uiteindelijk heel allround en agile.