For the win

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.

Waarom we bestaan

Bij Navara weten we dat digitalisering voor nagenoeg elke organisatie niet alleen de spreekwoordelijke ruggengraat, maar feitelijk het complete hart en vaatstelsel is. Als je competitief wilt blijven, dan moet je als bedrijf ervoor zorgen dat je digitaal superfit bent. Dat is niet slechts onze mening, dat is een feit.

Probleem is alleen, dat dit steeds ingewikkelder wordt. Het volstaat inmiddels niet meer om her en der wat bedrijfsprocessen te automatiseren of een leuke website live te zetten. Want de concurrentie is inmiddels al weer aan de slag met slimme data analyse en kunstmatige intelligentie – of ze staat op het punt om dat te doen. Daardoor hebben zij dus net wél dat extra shotje adrenaline, wat nodig is om te winnen.

Kortom: digitalisering staat nooit stil. Je moet wel mee, dat snapt iedereen. Maar hoe? Veel managers en ondernemers hebben helaas de ervaring dat ingewikkelde en omslachtige IT projecten de prestaties eerder in de weg zitten dan verbeteren. En als het dan toch na een lang proces uiteindelijk lukt om een systeem live te zetten, dan ontstaan er allerlei andere issues, zoals security problemen.

Als je competitief wilt blijven, dan moet je als bedrijf ervoor zorgen dat je digitaal superfit bent.

Daarom is er NAVARA

Wij helpen organisaties om nummer 1 in hun categorie te worden als het gaat om digitalisering. Dat klinkt misschien wat aanmatigend, maar het is echt waar: doordat de gereedschapskist met onze software tools altijd klaar staat, zijn we ongekend snel uit de startblokken en leveren we onze projecten 4x zo snel op. Vervolgens gaan bij ons alle projecten live, 100% – op een gebruiksvriendelijke manier en zonder security issues. Bovendien verbeteren we eigenhandig de prestaties van het algehele development team.

Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Wij geloven dat iedereen beter gaat presteren door samen te werken met toptalent. Omdat we bij Navara echt impact willen maken, zijn we in staat de grootste talenten aan ons te binden – sla LinkedIn er maar op na. En dat trekt weer andere toptalenten aan. Zo is er bij ons een bedrijfscultuur onstaan, waarin iedereen wil spelen voor de winst.

Technologie is onze roeping

We zijn een enorme bevlogen groep software en AI ontwikkelaars. We zien het niet als werk, maar eerder als een levensvervulling.

Software ontwikkeling en AI is teamsport

Onze sociale vaardigheden zijn essentieel voor een goede samenwerking tussen de verschillende specialismen.

Het draait uiteindelijk om de business

We spelen niet het mooiste voetbal om toch te verliezen. Bij Navara gaan we voor de winst en willen we écht impact op de business hebben.

We zijn een enorme bevlogen groep software en AI ontwikkelaars.

 

We zien het niet als werk, maar eerder als een roeping. Wij vinden software ontwikkeling een teamsport. De complexe technologie van nu kan onmogelijk tot stand komen zonder samenwerking tussen verschillende softwarespecialisten en zonder de kennis van onze klanten. Samenwerking is essentieel; daarom zijn Navarianen ook allemaal sociale en communicatief vaardige teamspelers. Maar we willen als team dus niet het allermooiste spel spelen en toch verliezen. Bij ons draait het uiteindelijk altijd om het eindresultaat: impact op de business van onze klanten.

Door deze bedrijfscultuur lukt het ons om winnende software te ontwikkelen die wél doet wat het beloofd is. Eindelijk staat het wél live; eindelijke wordt de boel makkelijker, in plaats van moeilijker; eindelijk wordt de potentie van AI duidelijk; eindelijk kunnen je medewerkers en klanten er gewoon wél mee overweg; en eindelijk zorgt de software wél voor betere bedrijfsresultaten.

Navara. For the win.

Management team

Filter

 • Alle21
 • AI 3
 • Cloud Services 2
 • Noord-Holland 3
 • Oost 3
 • Rotterdam 3
 • Utrecht 3
 • Zuid 2

Filter

 • Alle 8
 • AI 3
 • Cloud Services 2
 • Noord-Holland 3
 • Oost 3
 • Rotterdam 3
 • Utrecht 3
 • Zuid 2