In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Het Navara DNA: iedereen wilt blijven leren en groeien.”

Pouja, 30, Consultant. Computer Science (MSc)

Waarom Navara?

De klik met Peter en Tom. Na 30 minuten met hen te praten, dacht ik al meteen: “voor deze mensen wil ik werken!” Hun visie sluit aan op die van mij. Ik had het gevoel dat ik nog veel van hen kon leren.

“Na 30 minuten dacht ik: voor deze mensen wil ik werken!”

Navara DNA

Niet alleen is het technische niveau hoog van iedereen. Iedereen blijft ook nog eens druk bezig met leren om verder te blijven groeien. Navarianen zijn niet je stereotyperende programmeurs ze hebben ook de human skills. Techniek is hun tweede natuur waardoor ze bij de klant kunnen focussen om het bedrijf een stap verder te brengen.

Waar krijg jij vleugels van?

Als we bij Essent bewijzen dat het toch kan en ondanks alle tegenslagen toch een succes behalen.

Het leukste aan mijn rol als Scrum Master en programmeur is de afwisseling tussen hulp aanbieden, zelf programmeren, nadenken over toekomstige features en praten met de business.

“Navarianen zijn ook nog sociaal: ze zijn niet de stereotype programmeur.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Je moet energie kunnen halen uit het helpen van de klant en ze een stap verder kunnen brengen, als dat jouw ding is, ga er voor!