Hoe een corporate start-up de wereld verovert met een app

Over Zigzag

Zigzag is een start-up met een missie: het correct opvoeden van puppy’s van A tot Z leuk en stressvrij te maken. Een app, gebouwd met een team van hondentrainers en -gedragsexperts, biedt de oplossing en verovert digitaal de wereld van puppy training in 34 landen. Een gepersonaliseerd stap-voor-stap coaching programma met onder andere simpele lessen en 24/7 support zijn de ingrediënten om hondeneigenaren in controle te laten zijn.

De uitdaging

Zigzag had de droom, maar niet de capaciteit en de competenties om deze te realiseren. De samenwerking met Navara biedt hen niet alleen een team met technische know-how, maar dat ook snel en betrouwbaar is en continue kwaliteit levert.

“Dankzij Navara staat het binnen 7 weken live”

De oplossing

Als technology partner is Navara verantwoordelijk voor IT en databeheer. In 7 weken tijd was ons Elite Performance DevOps team in staat de applicatie te ontwikkelen en als Minimal Viable Product te lanceren. 

Voorsprong hebben en behouden, daar draait het voor Zigzag om. Blijvend innoveren is doorslaggevend om de concurrentie voor te blijven, en vraagt om kort-cyclische doorontwikkeling én kwaliteit. Hierdoor ligt ons tempo van ontwikkeling continu hoog. Iedere dag – soms zelfs ieder uur – worden updates uitgebracht voor de optimale app prestatie.

Getraind en begeleidt door Navara, en met een uitstekend ontwikkeld software platform, is Zigzag klaar om haar voorsprong uit te bouwen tot dé toonaangevende applicatie in puppy training. Hoewel de ontwikkeling van een applicatie an sich voor Navara tot de minder complexe projecten behoort, is het wel een project waar we echt trots op zijn en energie van krijgen. Niet alleen omdat het een consumentenproduct is, wat de impact van ons werk direct tastbaar maakt. Maar ook de vrijheid en het vertrouwen wat wij van Zigzag krijgen.