Met data-gedreven inzichten besparen op energie

Over Groendus

Groendus is de alles-in-één duurzame energie partner voor zakelijk Nederland. Stap voor stap neemt Groendus haar klanten mee in de verandering naar 100% schone energie. Niet van de ene op de andere dag, maar op een verantwoord tempo, met balans voor duurzaamheid en rentabiliteit. Groendus groeit hard en werkt momenteel samen met 4000 klanten waaronder Coolblue, Picnic, Rabobank en SuitSupply.Voor iedere organisatie wordt inzichtelijk gemaakt welke stappen zij kunnen maken om te verduurzamen. Met behulp van data-gedreven inzichten en slimme technologie helpt Groendus met besparen, opwekken en het duurzaam in- en verkopen van energie. Zo vinden zij de perfecte match van zon, wind, opslag, warmte en besparen en voegen dat samen in een persoonlijke routekaart. Geen vage belofte, maar een concreet aanbod, waarin Groendus samen met partners tot actie overgaat. 

Groendus gaat voor 100% schone energie, op elk moment en voor iedereen. Door vooruit te denken én vooruit te doen.Het speelveld

Iedereen begrijpt dat we moeten verduurzamen om de aarde leefbaar te houden. Ondernemers en bestuurders wíllen graag verduurzamen, maar daar komt veel bij kijken. Want wat is er allemaal mogelijk? Welke stap zet je wanneer? Hoe draagt technologie bij aan deze ambitie? En hoe weet ik met wie ik moet samenwerken?

Door aan de slag te gaan, ontdekken veel ondernemers dat verduurzamen zinvoller en leuker is dan vooraf gedacht. Groendus is hierbij de gids voor ondernemers en organisaties op de weg naar 100% schone, duurzame energie. Groendus vertaalt de duurzame ambities van organisaties naar een helder plan met concrete resultaten als resultaat.

Om de dienstverlening van Groendus zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor haar klanten denkt Navara actief mee op de IT architectuur, het toepassen van best practices en in keuzes op  technologie. Daarnaast werken we in diverse teams actief samen om platformen te implementeren, te onderhouden en te verbeteren.

De tactiek

Navara consultants werken dagelijks met veel passie en energie om tot maximale resultaten te komen in deze snelgroeiende organisatie. High-end tech teams werken dagdagelijks aan toekomstvaste platformen waarbij kwaliteit én snelheid hand in hand gaan.

Belangrijke onderdelen hiervan zijn het opzetten en onderhouden van hun cloud omgeving, het helpen met het migreren van hun bestaande applicaties naar de cloud, het toekomstbestendig maken van de applicaties en de integratie van alle verschillende applicaties in één portaal.

Betrouwbare technologie is essentieel voor Groendus en haar klanten om de ambities mogelijk te maken en aan de wettelijke eisen van de energiemarkt te voldoen. Voor Groendus zijn kwaliteit en wendbaarheid leidend, deze pilaren vormen de basis voor een duurzame groei en snelheid van het technisch landschap.

 

Het eindresultaat

Wij vinden het extra bijzonder dat we in dit partnership actief bijdragen aan de duurzame missie van Groendus. Er is geen ruimte voor politiek, maar trekken samen op om tot de beste oplossingen te komen voor klanten. Daarbij is technologie geen struikelblok, maar echt van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Daardoor is de impact van dit bijzondere partnership dagdagelijks zichtbaar en voelbaar.