In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Omarm jij verandering of omarm jij tradities en gewoontes?”

Remco, 23, Consultant. Computer Science (MSc)

Waarom Navara?

Ik zocht naar een werkgever die mijn ontwikkeling net zo belangrijk vindt als ikzelf. Bij Navara heb ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en word ik daar volledig in ondersteund. Daarnaast wilde ik graag wisselende opdrachten om mijzelf te blijven uitdagen en te leren van verschillende ‘keukens’.

“Ik zocht naar een werkgever die mijn ontwikkeling net zo belangrijk vindt als ikzelf.”

Navara DNA

De leergierigheid van collega’s om mij heen is uitstekend. Wij delen enorm veel kennis met elkaar. Dit gebeurt op kleine schaal door de nieuwste ontwikkelingen met elkaar te delen via Slack, maar ook door middel van kennissessies en zelfs door een heel ‘Navara kennisfestival’ in jaarbeurs Utrecht.

Waar krijg jij vleugels van?

De impact die ik kan maken bij onze klanten. Als software engineering consultant bij Navara ben je niet alleen maar aan het programmeren. Er wordt verwacht dat je kritisch bent en dat je de bestaande werkwijze uitdaagt. Je zoekt naar verbeterpunten zowel in het product zelf als in de processen die de ontwikkeling van het product vormgeven.

“De leergierigheid van collega’s is uitstekend.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Niet iedere software engineer is een geschikte consultant. Consultants houden van verandering en zien dit als een kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Een nieuwe opdracht, een nieuwe technologie, een nieuwe werkwijze, een nieuw team. Allemaal zaken die een consultant omarmt. Omarm jij verandering of omarm jij tradities en gewoontes?