In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“De kwaliteit staat altijd voorop. Dat is enorm inspirerend.”

Roeland, 35, Consultant. Grid Computing (MSc)

Even voorstellen

Mijn naam is Roeland, consultant bij Navara. Verder vind ik het leuk om met security en open source bezig te zijn. Ik heb 2 dochters die ook een significant deel van mijn vrije tijd in beslag nemen, maar dat is tegelijkertijd natuurlijk ook super leuk. Verder laad ik op van een goed boek.

Voor ik bij Navara begon, werkte ik voor Nextcloud. Die maken private cloud software. Het is allemaal open source. Ze verkopen support (aangezien het open source is). Ik gaf daar aan het eind leiding aan het server team.

Waarom Navara?

Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen en verder kijken naar wat er nog meer mogelijk is. Navara geeft mij niet enkel de mogelijkheid om trainingen te volgen die ik interessant vind, maar stimuleert dit actief. Hierdoor heb ik de mogelijkheid nieuwe technieken en methodieken te ontdekken.

Navara DNA

De gedrevenheid van alle collega’s binnen de organisatie. Iedereen wil iets goeds neerzetten of dat nu voor interne projecten is of voor presentaties of bij de klant. De kwaliteit staat altijd voorop. En dat is enorm inspirerend en motiverend.

“Bij Navara kan ik mij verder ontwikkelen en met andere technieken spelen.”

Waar krijg jij vleugels van?

Dat ik direct impact kan maken bij de klant. Ik vind het belangrijk om iets neer te kunnen zetten waar mensen ook echt wat aan hebben. Hier samen met collega’s aan bouwen en zien dat het gebruikt wordt, geeft altijd een goed gevoel. Dan feedback ophalen en verbeteringen doorvoeren om zo in goed tempo complexe problemen op te lossen.

“Iets neer kunnen zetten waar mensen ook echt wat aan hebben.”

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Als je het leuk vindt om een breed scala aan problemen aan te kunnen pakken en je daarbij verder kunt ontwikkelen, is het heel leuk. Soms is het wel hard werken, maar ik vind dat alleen maar leuk, zeker als het uitdagende projecten zijn.

Tip

Podcasttip: Your Undivided Attention

https://www.humanetech.com/podcast