Data Engineer bij Navara

Bij Navara zeggen we niet voor niets ‘for the win’. Met onze data oplossingen maken we écht impact. Het eindresultaat? Langdurige datagedreven oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Hard werken. Maar ook veel plezier maken.

Onze data & AI oplossingen maken écht het verschil

Impactvolle digitale transformaties

We ontwikkelen data en AI oplossingen die bedrijven daadwerkelijk een voorsprong geven. Zowel op de concurrentie als in de energietransitie. Bijt je vast in de migratie van diverse databronnen naar de cloud. Met data oplossingen maken we van conventionele klanten in de energiesector tech bedrijven.

Moderne cloud- oplossingen

Het is onze roeping om technologie te ontwikkelen die de beloftes wél waarmaakt. Eindelijk wordt de boel makkelijker, in plaats van moeilijker. Eindelijk wordt de potentie van AI duidelijk. En eindelijk wordt data wél schaalbaar en flexibel.

Daarom werken we met toptalent op het gebied van bijvoorbeeld Amazon Web Services, Microsoft Azure of Snowflake. Beheers je iets nog niet? Dan leren we je dit graag.

Wij zien ons werk als teamsport

Samenwerking is essentieel; daarom zijn Navarianen ook allemaal sociale en communicatief vaardige teamspelers.

Bij ons gaan resultaat en plezier hand in hand. Door samen te werken in multidisciplinaire teams wordt het spel uitdagender én leuker. We inspireren, we presteren.

Bij NAVARA stimuleren we virtuositeit

Met de beste teamspelers om je heen, wordt je eigen spel alleen maar beter. En daarmee
groeit ieder team. Daarom stimuleren we alle Navarianen om in zijn of haar vakgebied
virtuoos te worden: zo goed worden in je werk, dat je boven de materie staat.

En we zijn tegelijkertijd daadkrachtig.

Hoogwaardige software oplossingen; hoe boeiend de materie ook kan zijn, het is bij ons
nooit een doel op zich. Het is een middel dat uiteindelijk de bedrijfsresultaten van onze
klanten moet verbeteren. Dat is wat we bedoelen met ‘For the win’.

Wat je kunt verwachten

Voor ons is de wederzijdse klik het allerbelangrijkste en gaan we voor een duurzame samenwerking. Hiermee bedoelen we; samen successen behalen en langdurig met elkaar samenwerken. Hoe doen we dit bij Navara en wat mag je van ons verwachten?

✔ Zeer uitdagende, veelal lange termijn projecten waar je écht impact kan maken.

✔ Je werkt veelal in teamverband bij de opdrachtgever. Daarnaast organiseren we samenwerkdagen voor het hele team zodat je elkaar kunt blijven inspireren.

✔ Je werkt altijd met moderne, relevante technologieën.

✔ Je ontwikkelt samen met Technology Officer Eva Oudemans een ambitieplan, om jouw ontwikkeling te blijven volgen en stimuleren.

✔ Een hechte bedrijfscultuur waar resultaat en plezier hand in hand gaan. Denk aan AI team events, Ski-vara en het Kerstgala.

✔ Natuurlijk krijg je een leaseauto, leasefiets, OV abonnement of andere mobiliteitsvergoeding.

✔ Een salaris dat zeer competitief is in de huidige markt.

Kom je in aanmerking?

Ben jij ons volgende toptalent? Laat je gegevens achter of neem direct contact op met Technology Officer Eva Oudemans via linkedin of per email.

Onze projecten

Onze navarianen

Met een team van 250 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: we maken altijd het verschil op de business van onze klanten. Hier ontdek je wie er bij ons werken en wat hun drijfveren zijn.

Onze kantoren

Bij Navara werk je vanuit huis, bij onze klanten of op één van onze eigen kantoren. En die staan nooit op een saai bedrijventerrein: ons hoofdkantoor is een 19e-eeuwse villa gelegen in de bossen van Driebergen-Rijsenburg. Ons kantoor in Amsterdam vind je aan het Concertgebouwplein, in Den Bosch zitten we vlakbij de Sint-Jan en in Rotterdam zitten we in het charmante Scheepvaartkwartier. Daar komen we samen voor onze teammeetings, trainingen en gezellige borrels!