Werk met toptalent

Bij Navara willen we echt impact maken. Daardoor zijn we in staat om de grootste talenten aan ons te binden — sla LinkedIn er ma op na. En dat trekt weer andere toptalenten aan. Zo is er bij ons een bedrijfscultuur ontstaan waarin iedereen wil spelen voor de winst.

Onze vacatures

Hard werken & ruimte voor veel plezier

Bij ons maakt iedereen vanuit zijn of haar specialisme het verschil

Technologie is onze roeping:

We zijn een enorme bevlogen groep software en AI ontwikkelaars. We zien het niet als werk, maar eerder als levensvervulling.

Software development is een teamsport:

Onze sociale vaardigheden zijn essentieel voor een goede samenwerking tussen de verschillende specialismen.

Impact op de business

We spelen niet het mooiste voetbal om toch de verliezen. Bij Navara gaan we voor de winst en willen we écht impact op de business hebben.

Bij NAVARA stimuleren we virtuositeit

Met de beste teamspelers om je heen, wordt je eigen spel alleen maar beter. En daarmee groeit ieder team. Daarom stimuleren we alle Navarianen om in zijn of haar vakgebied virtuoos te worden: zo goed worden in je werk, dat je boven de materie staat.

En we zijn tegelijkertijd daadkrachtig.

Hoogwaardige software en AI oplossingen; hoe boeiend de materie ook kan zijn, het is bij ons nooit een doel op zich. Het is een middel dat uiteindelijk de bedrijfsresultaten van onze klanten moet verbeteren. Dat is wat we bedoelen met ‘Gaan voor de winst’.

Onze projecten

Ons kantoor

Bij NAVARA werk je vanuit huis of bij onze klanten op kantoor. De uitvalsbasis van ons bedrijf is gevestigd in een prachtige 19e eeuwse villa, gelegen in de bossen van Driebergen-Rijsenburg. De plek waar we samen komen voor onze teammeetings, trainingen en gezellige borrels!

Gaan voor de winst

Bij Navara heerst een teamcultuur waarin iedereen speelt voor de winst. Zo lukt het ons om software te ontwikkelen die altijd in dienst staat van het bedrijfsbelang en het bedrijfsresultaat van onze klanten. Dat is wat we bedoelen met ‘Gaan voor de winst’.