In gesprek met Navara

Met een team van 200 specialisten, geeft Navara virtuoos en daadkrachtig vorm aan ieder software development-project. Navara creëert impact: dat is de belofte. Maar wie zijn de mensen achter het succes van dit business technology bedrijf? Maak kennis met onze collega’s en ontdek hun persoonlijke drijfveren, de passie voor hun vak en hun visie op impact.

“Navara biedt mij wat ik bij vorige werkgevers miste: professionaliteit.”

Ruben, 26, Software Engineering Consultant. Technische informatica.

Waarom Navara?

Navara kon mij bieden wat ik bij vorige werkgevers miste: een professionele manier van ontwikkelen. Wat mij aanspreekt bij Navara is het idee van een vaste werkgever, waarbij ik toch geregeld een opdracht bij een andere partij doe. Zo kom ik in aanraking met meerdere manieren van werken en kan ik mijzelf blijven uitdagen.

“Er wordt tijd en ruimte gemaakt voor zelfontwikkeling, zodat jij op jouw manier kunt groeien.”

Navara DNA

Bij Navara worden geregeld uitjes of activiteiten georganiseerd om Navarianen met elkaar te verbinden. Hierdoor onstaat er een hechte groep, ondanks dat ik de meeste niet vaak zie tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden. Dat vind ik bijzonder. Ook wordt er tijd en ruimte gemaakt voor je eigen ontwikkeling, waar je zelf sturing aan kunt geven, zodat je op jouw eigen manier kan groeien.

Waar krijg jij vleugels van?

Wat ik fijn vind aan de manier van werken is de mate van vrijheid en verantwoordelijkheid, maar toch altijd ruimte hebt om dingen die je niet weet te vragen. Daarnaast wordt ik als ontwikkelaar betrokken bij het hele development process. Zo komen we als Navara team geregeld samen op het VanEck kantoor of hebben we gezamenlijke meetings bij klanten zoals ABN AMRO.

 

Welk advies geef je iemand die overweegt consultancy in te gaan?

Mijn advies is om contact op te nemen met een recruiter van Navara. Hij of zij kan je nog meer vertellen over de cultuur en op welke manier ze jou kunnen helpen om een toffe opdracht te vinden. Daarna kunnen ze je helpen jezelf verder te ontwikkelen terwijl je hier werkt!